Női dolgok

 2010.04.29. 08:15

Ha már az egyensúly volt a tegnapi téma, szívesen belemélyednék ebbe a kérdésbe a nőiesség, ill. női külalak tekintetében. Megnézve egy-két regisztrációs lapot (elsősorban hímpéldányokét persze!), rájöttem, hogy sokkal több férfi kedveli a természetes szépséget, mint mi, nők gondolnánk!
Sok helyen olvasni, hogy műkörmök, smink, plasztika, stb. nem elvárás, sőt, olykor kifejezetten nem kívánatos. Ezen egy kicsit elgondolkodtam.
Azok a bizonyos férfimagazinok, ahol a címlapon (és gyanítom, a belső oldalakon is) tökéletesre photoshopolt, 50 kilós, mégis minimum D kosármérettel rendelkező, műszempillás macák pózolnak, akkor kinek készülnek? A nőknek?
Vagy a helyi férfi-közönség már beleunt a képnézegetésbe? (az is lehet, hogy itt nincsenek macsó férfiak, akik ilyen cicamagazinokat vásárolnak, vagy ami még valószínűbb, nem írják ki a reglapjukra bemutatkozó sorként…)
A lényegen ez nem változtat: megoszlik a férfiak véleménye természetesség tekintetében. Mi nők pedig, igényességünk, természethez való vonzódásunk szerint eldönthetjük, milyen ideált szeretnénk megtestesíteni:
a.) botoxolt, szilikonozott, kollagénezett, ragasztott, varrt, leszívott testtel szeretnénk „végigbombázni” a plázákban (hogy a kigúvadó szemű, korosodó férfiak a feleségüktől kapott pofonsorozat hatására esti borogatásra szoruljanak),
b.) vagy éppen a másik végletet megtestesítve, szőrös lábbal és hónaljjal, lombfűrészre váró szemöldökkel, zsíros, vagy éppen vízhiányos bőrrel, kényelmes, ám kevéssé mutatós kertésznadrágos, sportcipős vagányként koslatunk az utcán (jelentős szemrehányás-mennyiségtől mentesítve ezzel a már imént említett korosodó férfiakat)
Persze tudom, hogy nem kell szélsőségesen gondolkodni, de könnyedén belátható, hogy nehéz ebben a labirintusban eligazodni! Így aztán nem teljesen kizárt, hogy egy mutatósabb buksiban is lapul némi ész, és az sem törvényszerű, hogy minden slampos nő kékharisnya.
Kedves férfiak, ne legyenek hát nagyon szigorúak!
Kedves nőtársaim, lehet, hogy megpróbálhatnánk mi is elfogadóbbak lenni?

 

Címkék: szépség botox egyensúly természetesség

A bejegyzés trackback címe:

https://amelie75.blog.hu/api/trackback/id/tr641961139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zfuly 2010.05.14. 09:32:49

A férfiak nagy számban nézegetnek szívesen olyan nőket, akiket élőben sosem volna bátorságuk megszólítani, arra pedig gondolni sem mernek, hogy egy ilyen nőt esetleg megkaphatnak. Hát nézegetik ezeket a férfimagazinokban, és elképzelik, hogy ők OLYAN pasik, akik ezeket a nőket megkaphatják.

Majd regisztrálnak a társkeresőn, és keresnek egy TERMÉSZETES nőt. Részben, mert ott esélyesebbek, részben, mert azt ki tudják fizetni! :)

Amelie75 2010.05.14. 15:19:16

@zfuly: Ha elfogadnám, amit írsz, nagyon elkeserítene a férfiak felszínessége. Ezek szerint a természetesség csak a B (C, D, E...) terv?
Nem hiszem!
Szerintem vannak természetességre és mesterséges szépségre bukó pasik. És persze az sem kizárt, hogy az újságokat nyálazó hímegyedek nem is tudnának a valóságban mit kezdeni egy pózoló nagyacicicicababával. (MIndent a szemnek, semmit a kéznek!)
Éljen az illúzió!

zfuly 2010.05.16. 21:01:23

Sajna rossz hírem van.
A nagycicicicababák a címlapon ugyanazt a cél szolgálják, mint az F1, a tévésztárok és a többiek életközelibe hozása: lehet elképzelni, hogy valami egészen nagyszerűnek vagyunk közvetlen részesei. Szinte mi is száguldhatnánk 300 felett, csak át kéne menni a kamera túloldalára. Jó, most épp nincs hozzá kedvünk, de akár...

Sem a közvetítésekben, sem a címlapokon nincs ott az a rengeteg munka, ami a látható eredményhez vezetett. És nincsenek ott azok a tömegek sem, akik ezt a munkát elvégezték, de nem jutottak oda... Róluk jobb nem is tudni.
Szakirodalom: Baumgartner Zsoci tündöklése és elfelejtése
süti beállítások módosítása