Szalagcímek

 2010.04.23. 08:46

Nem vagyunk már képesek befogadni a ránk zúduló rengeteg (kért-kéretlen) információt. Immunisak lettünk a környezetünkre, a hírekre, a fájdalmakra, katasztrófákra. Ez ellen persze a hírportálok kézzel-lábbal hadakoznak, nyomulnak ránk, behálózzák mindennapjainkat, hangzatos matricákat ragasztanak a hírekhez, amelyek még a mi lerozzant, kiégett, ellenálló figyelmünket is képesek felkelteni. Kedvenc matricáim: hihetetlen, botrányos, elképesztő, undorító, felháborító, förtelmes, drámai, tragikus, gyalázatos, durva! (így! felkiáltójellel!)

 

Különösen belopták magukat a szívembe a kérdőjeles végű szalagcímek: Megtalálták Jacko orvosának naplóját? Bekapcsolt kamerák előtt csinálta a sztár? Hajdú megcsalta a feleségét? BB Évi férfivá operáltatta magát? Egy fenét! És ez a cikk első sorából ki is derül, de a lényeg, hogy vegyék a lapot, töltsék le az oldalt, nőjön a nézettségi mutató! A tartalom másodlagossá vált. Egy jó cím fél siker! Gratulálok hozzá!

 

Valahogy mégsem fontolgatom pornblog, durvablog, dramablog, farokblog, és társaik indítását.

 

Kedves olvasók, a lehetőség tehát még nyitott!

Nem néztem utána az oldalaknak, lehet hogy foglaltak a címek, de elkeseredésre semmi ok, ötletekben nincs hiány!)

 

 

 

Címkék: média botrány durva néző szalagcím

A bejegyzés trackback címe:

https://amelie75.blog.hu/api/trackback/id/tr701944509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása