Blogellenes blogbejegyzés

 2010.07.20. 17:56

Szeretek olvasni.

Néhány sor Saramago, Murakami, Vonnegut, Saint-Exupéry vagy Örkény tollából, és sutba vágnám az egész billentyűzetet. Hogy jövök én ahhoz, hogy egyetlen sort is leírjak? Mindenkinek azt javaslom, hogy vegye elő a könyvtári olvasójegyét, vonuljon ki a friss levegőre és feledkezzen bele egy könyvbe!

Ezek az írók – és még sokan mások – képesek rá, hogy egyetlen mondattal többet és jobban fejezzenek ki, mint én egy oldalon.

Akkor én miért blogolok itt? Persze ennek is van célja: kicsit terápiás, kicsit exhibicionista, kicsit idealista, kicsti világmegváltó, kicsit támaszt nyújtó… OK. Meggyőztem magam! Nem adom fel!

De az olvasást sem!

Címkék: blog olvasás könyv gondolat blogolás

A bejegyzés trackback címe:

https://amelie75.blog.hu/api/trackback/id/tr522164217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zfuly 2010.07.22. 07:26:34

Miért kellene versenyre kelni az Írókkal? Így, a nagybetűsekkel?

A blog egyfajta napló. Impresszionista műfaj. Az itt és most nyomot hagy a (virtuális) térben.
Az "én", a blogoló énje terjed túl saját keretein, igényli a teret - kiárad, rögzül. Ez hagy nyomot.
Szabadon láthatót, látogathatót és olvasgathatót.

És persze, visszaolvashatót. Hogy ember néha meglepődjön önmagán. :)

Amelie75 2010.07.26. 18:45:56

@zfuly: Igazad van! Ez a blogbejegyzés is egy olyan nyom, amelyen hamarosan jót fogok derülni. Folytatom az írást a magam hétköznapi módján.
süti beállítások módosítása