Az új CD

 2010.09.29. 17:24

 

Hallgatom az új CD-t a kocsiban, újra és újra... Tetszik. Az az egy szám, ami miatt megvettem a lemezt, már az agyamra megy; azok, amelyek felett korábban átsiklottam, lassan haladnak felfelé a kedveltségi létrámon. Így vagyok az emberekkel is. Nem hiszek az első látásra szerelemben. Időre van szükségem az értékek feltérképezéséhez.

Persze a szimpátia nem árt az elején.

(No és persze az sem ártana, ha tudnék beosztással élni, és nem hallgatnám agyon az új lemezt... de akkor nem fedezném fel a valódi rejtett értékeket...)

Címkék: cd első szerelem kapcsolat új érték valódi látásra

A bejegyzés trackback címe:

https://amelie75.blog.hu/api/trackback/id/tr92332664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zfuly 2010.10.02. 08:17:03

Ha tudnánk beosztással élni...

De miért is tudnánk? Vagy inkább: mi mutat arra, hogy nem tudunk? Nézzünk körül a világban, lássuk meg azokat, akik TÉNYLEG nem tudnak beosztással élni. Nem vidám.

A kérdés tehát így helyes: kell-e ennél jobban beosztással élni?
Mi lenne velünk, ha mindenünket beosztással élnénk meg?

Most ide idéztem volna egy filmet, de nem jut eszembe a címe. A történet eleje, hogy a férj évek óta megszokott heti rendjében esedékes aznapi rendes vacsorájának (talán valami sültféle) kimaradásából veszi észre, hogy az asszony kilépett a taposómalomból. Aki tudja melyik ez a film, érdekel a megoldás. :)
süti beállítások módosítása